Deze vacature is reeds vervuld.

Executive search: kantoordirecteur

 

Executive search: Advies-boutique fiscaal-legal

Zakelijk, scherp, daadkrachtig

Regio: Randstad (NL)

Onze opdrachtgever, is een kwalitatief hoogstaand fiscaal-juridisch en notarieel advieskantoor, gevestigd in de Randstad. Onze opdrachtgever heeft zich gedurende haar bestaan van inmiddels ruim 10 jaar gepositioneerd als fiscaal-juridisch advies-boutique met een zeer persoonlijke benadering.

Onze opdrachtgever biedt hoogwaardige en pragmatische maatoplossingen aan bedrijven en personen die een individuele aanpak en persoonlijke begeleiding wensen. Haar klantenkring bestaat voornamelijk uit het hogere segment, particulieren en bedrijven in zowel binnen- als buitenland. De organisatie heeft een open en ongedwongen sfeer en biedt de professionele vrijheid die creativiteit en kennisdeling stimuleert.

Vanwege de verdere strategische groei en ontwikkeling is de organisatie toe aan een nieuwe fase en wil op korte termijn een Secretaris aantrekken.

Het betreft een nieuwe veelzijdige functie, hetgeen betekent dat de juiste kandidaat de gelegenheid en ruimte krijgt om deze zelf vorm en inhoud te geven en daarmee tot een succes te maken.

Het doel van de functie is om de Partners van de organisatie te ondersteunen en (deels) te ontlasten van hun bestuurlijke- en portefeuilletaken, waardoor de focus meer op de inhoudelijke werkzaamheden in de adviespraktijk, alsmede het onderhouden van en uitbreiden van hun netwerk en relaties, komt te liggen.

De Secretaris is een soort spin in het web en vervult een substantiële coördinerende rol binnen de organisatie. De Secretaris zal de agenda van Algemene Vergadering van Aandeelhouders, welke een keer per maand plaatsvindt, opstellen en voorbereiden. Voorts zal de Secretaris de actiepunten vanuit deze vergaderingen richting de organisatie en aangaande desbetreffende portefeuilles initiëren en (doen) uitvoeren, alsmede de opvolging van de actie- en agendapunten naar de volgende vergaderingen verzorgen. Qua portefeuilles vallen te onderscheiden: Strategie & Beleid, Vaktechniek en kennismanagement, Facilitair management, ICT, Finance, HR en Sales & Marketing.

Profiel:

  • Academisch niveau;
  • Juridische/financiële achtergrond;
  • Geruime relevante werkervaring, als bijv. secretaris bij professionele organisaties (zoals in zakelijke dienstverlening, advocatuur, consultancy, accountancy, family offices);
  • Projectmatig, procesmatig en coördinerend sterk;
  • Professionele adviseur, intelligent, uitstekende social skills;
  • Enkele verdere competenties: lef met passie en humor, creatief, initiatiefnemer, verbindend, zelfstarter, organisatiesensitief, hoog kwaliteitsniveau.

Propositie:

  • De gelegenheid en ruimte om vanuit deze nieuwe veelzijdige functie in deze hoogwaardige advies-boutique toegevoegde waarde te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie;
  • Mogelijkheid tot partnership;
  • Het nieuwe moderne kantoor, gevestigd in de Randstad is zowel per openbaar vervoer als auto uitstekend bereikbaar;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag uw motivatie met CV en salarisindicatie. Voor meer informatie bent u uitgenodigd contact op te nemen met Mr. H.B.H. Bosma (Herman).

 

Tags: secretaris, kantoordirecteur, manager, corporate secretary, directie secretaris, manager algemene zaken, general affairs, directiesecretaris, directeur, secretaris.

Ik ontvang graag uw sollicitatie