Legal Counsel NL/international

This vacancy already has been filled.

Innovatie, verdere verduurzaming en zero-emission dienstverlening staan hoog op de agenda.

Onze opdrachtgever biedt jou als ervaren Legal Counsel de mogelijkheid een proactieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de duurzame en innovatieve hoogwaardige dienstverlening in Nederland (B2B en B2G).

De onderneming, maakt deel uit van een omvangrijke gerenommeerde multinational, is in Nederland herkenbaar en toonaangevend actief vanuit verschillende business units en bekende merken, met een maatschappelijk relevante functie.

Innovatie, verdere verduurzaming en zero-emission dienstverlening staan hoog op de agenda. In dit verband is de organisatie continu op zoek naar talent, de inzet van de nieuwste technieken, professionele samenwerkingsverbanden en bezig met de voortdurende ontwikkeling van haar medewerkers.

Vanwege de verdere strategische groei, ontwikkelingen en ambities zijn we ter uitbreiding van het Legal Team op zoek naar  een enthousiaste en gedreven

Legal Counsel

Generalist, partner van de business; regio: Utrecht

De functie

Als nieuwe Legal Counsel ga je deel uitmaken van een compact professioneel Legal Team (3 Legal Counsels), waarbij het zwaartepunt van je rol zal liggen op  algemeen verbintenissenrecht. Als je graag strategisch meedenkt en van het opstellen en beoordelen van contracten houdt, is dit de functie voor jou !

Je werkt nauw samen met je interne klanten en de business en biedt juridische expertise op uiteenlopende vraagstukken, dossiers en projecten. Dit kan bijvoorbeeld gaan over algemeen contractenrecht ten behoeve van de afdeling procurement, IT en de business units.

Je denkt mee over het verder optimaliseren van de juridische dienstverlening en bent als onderdeel van het Legal Team sparringpartner voor je collega’s en flexibel inzetbaar op verschillende juridische onderwerpen en projecten. In dit kader vind je het interessant je ook verder te verdiepen in nieuwe vraagstukken zoals bijvoorbeeld op het terrein van IT/IP (Cloud, Software Licenses, Apps en Partnerships), inkoop van voertuigen of wellicht de UAV-CG vanwege innovaties en daarbij behorende juridische uitdagingen.

 

Jouw profiel:

Om succesvol te zijn in deze uitdagende rol beschik je over:

 • Een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht;
 • Ruime relevante werkervaring als Bedrijfsjurist en/of Advocaat met het contractenrecht;
 • Affiniteit met IT-recht is een pre;
 • In staat om zelfstandig en in project/teamverband te werken;
 • Ambitie en potentieel om je verder te ontwikkelen en te groeien;
 • Uitstekende communicatieve, schrijf-, advies- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Specifieke competenties: Je bent een enthousiaste teamspeler met een duidelijke visie, lef en focus. Je bent analytisch sterk, proactief, gaat pragmatisch, slim en effectief te werk. Je hebt oog voor commerciële belangen en een scherp gevoel voor interne verhoudingen. Je bent een sparringpartner voor je interne klanten en de business.

De propositie:

 • Een dynamische, moderne, aantrekkelijke, informele werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is;
 • Een baan waarin je een zinvolle bijdrage levert aan duurzaamheid en de maatschappelijke functie van de ondernemming;
 • Kansen om je verder te ontwikkelingen;
 • Faciliteiten, zodat je thuis kunt werken;
 • Prima arbeidsvoorwaarden;
 • Uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer
 • Een leuk team om in te werken!

Geïnteresseerd?

En herken je je in deze vacature, dan ontvangen we graag jouw motivatie met CV. Voor meer informatie ben je uitgenodigd contact op te nemen met Herman Bosma van Legal-Partner.

E-mail: hbosma@legal-partner.nl   ;  Telefoon: 070 – 360 69 90.

tags: bedrijfsjurist, advocaat, legal counsel, contract manager, lawyer, jurist, midden nederland, utrecht, it, contractenrecht, duurzaamheid, sustainability, zero-emission, innovation, innovatie  

I would like to receive your application

Contact

Legal-Partner
Nieuwe Uitleg 15
2514 BP The Hague
THE NETHERLANDS

+31(0)70 360 69 90

info@legal-partner.nl