Secretarissen

This vacancy already has been filled.

Onze opdrachtgever is een kwalitatief hoogstaand snel groeiend niche advocatenkantoor, strategisch gevestigd op 2 locaties in de Randstad.

Het kantoor bevindt zich in een fase van start-up naar scale-up, heeft zich in korte tijd inmiddels gepositioneerd in haar niche als één van de grootste in Nederland door de professionele proactieve klantgerichte aanpak en persoonlijke benadering.

Het advocatenkantoor biedt hoogwaardige en pragmatische maatoplossingen aan bedrijven en personen die een individuele aanpak en persoonlijke advisering wensen. Haar klantenkring bestaat voornamelijk uit (ook groot) MKB bedrijven en veelal vermogende particulieren en beleggingsfirma’s.

Het kantoor heeft een open, informele en ongedwongen sfeer, maakt gebruik van moderne technologieën, systemen en communicatiemiddelen en biedt de professionele vrijheid die creativiteit en kennisdeling stimuleert. Denken in oplossingen en mogelijkheden, dat kenmerkt het kantoor!

Vanwege de verdere strategische groei en ontwikkeling is het kantoor toe aan een nieuwe fase en wil op korte termijn een Kantoormanager aantrekken.

Kantoordirecteur

Van start-up naar scale-up

Creatief, zakelijk, scherp, daadkrachtig                                                         Regio: Randstad

Het betreft een nieuwe veelzijdige functie, hetgeen betekent dat de juiste kandidaat de gelegenheid en ruimte krijgt om deze zelf vorm en inhoud te geven en daarmee tot een succes te maken.

Het doel van de functie is om de Managing-Partner van de organisatie te ondersteunen en (deels) te ontlasten van zijn managementtaken, waardoor de focus meer op de inhoudelijke werkzaamheden in de adviespraktijk, alsmede het onderhouden van en uitbreiden van het netwerk en relaties, komt te liggen.

De Kantoormanager is een soort spin in het web en vervult een substantiële coördinerende rol binnen de organisatie. De Kantoormanager wordt de rechterhand en sparringpartner van de Managing-Partner en zal de agenda van het groepsoverleg opstellen en voorbereiden. Voorst zal de Kantoormanager de actiepunten vanuit deze meetings richting de organisatie en aangaande desbetreffende onderwerpen initiëren en (doen) uitvoeren, alsmede de opvolging van de actie- en agendapunten naar de volgende vergaderingen verzorgen. Qua onderwerpen vallen te onderscheiden: Strategie & Beleid, kennismanagement en-ontwikkeling, ontwikkeling en begeleiding van medewerkers, business development, facilitair management, ICT, Finance, Sales, Marketing en Communicatie.

Het kantoor typeert zich als ondernemend, denk hierbij aan inzet van sociale media, vlogs, blogs, de medewerkers verzorgen frequent seminars en een aantal is docent bij universiteiten, andere onderwijsinstellingen en netwerkorganisaties.

Profiel:

  • HBO+/academisch niveau;
  • Geruime relevante werkervaring, als bijv. (kantoor/general) manager bij professionele organisaties (zoals in zakelijke dienstverlening, advocatuur, consultancy, accountancy, family offices);
  • Projectmatig, procesmatig en coördinerend sterk;
  • Professionele adviseur, intelligent, uitstekende social skills;
  • Op de hoogte van business development, moderne communicatie;
  • Enkele verdere competenties: lef met passie en humor, hands-on, pragmatisch, creatief, ‘out of the box’, initiatiefnemer, verbindend, ‘regelt het’, zelfstarter, organisatiesensitief, hoog kwaliteitsniveau.

Propositie:

  • De gelegenheid en ruimte om vanuit deze nieuwe veelzijdige functie in dit groeiende professionele niche kantoor toegevoegde waarde te leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers;
  • Uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Status procedure: succesvol vervuld

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag jouw motivatie met cv.

Voor meer informatie ben je uitgenodigd contact op te nemen met Herman Bosma.

e-mail:  hbosma@legal-partner.nl

Tel:        070-360 69 90

tags: kantoordirecteur, general manager, manager, directeur

I would like to receive your application

Contact

Legal-Partner
Nieuwe Uitleg 15
2514 BP The Hague
THE NETHERLANDS

+31(0)70 360 69 90

info@legal-partner.nl