Secretarissen

Advocaat Ondernemingsrecht, specialisme Corporate Litigation, M&A, NL/international, te Amsterdam

Voor onze relatie, een dynamisch groeiend niche kantoor met internationale praktijk is ivm verdergaande groei de vacature ontstaan voor een ervaren

Advocaat Ondernemingsrecht, Amsterdam

M&A, Corporate Litigation

Als Advocaat Ondernemingsrecht heb je ervaring in de dynamische rechtspraktijk van M&A en Corporate Litigation. Onze relatie biedt een interessante mogelijkheid je verder te ontwikkelen en bekwamen in het professionele team van Advocaten, met ervaring bij gerenommeerde law firms.

Jouw profiel:

Je werkt zelfstandig aan interessante veelal internationale cases, dan wel in samenwerking met een of meerdere collega’s. Je vindt het interessant om te sparren en discussiëren over complexe cases en bent een gedreven litigator en business partner.

Je hebt een trackrecord van ongeveer 5 a 9 jaar ervaring bij een gerenommeerd groter advocatenkantoor, dan wel een gespecialiseerd niche kantoor.

Interesse?

Heb je interesse, ik ontvang graag je cv via hbosma@legal-partner.nl

Heb je vragen, neem vooral contact met me op, Herman Bosma via 06-53729045.

Ik vertel je er graag meer over.

tags: advocaat, lawyer, advocaat-medewerker, attorney, solicitor, procesrecht, litigation, corporate, dutch, english, internationaal, fusies, overnames, m&a, merger, acquisitions, international, law firm, niche

I would like to receive your application

Apply

Contact

Legal-Partner
Nieuwe Uitleg 15
2514 BP The Hague
THE NETHERLANDS

+31(0)70 360 69 90

info@legal-partner.nl