Strategische HR Business Partner

This vacancy already has been filled.

Draag jij als strategische HR Business Partner bij aan de energietransitie?

Onze opdrachtgever is een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn op het gebied van energie management en energie transitie.

De energie transitie vraagt om meer goed opgeleide (technische) vakmensen die zich langer aan de groep willen verbinden en plezier uit het werk blijven halen. Binnen deze functie versterk jij het HR team van de groep die elke dag de verschillende divisies ondersteunt in het realiseren van hun uitdagende (HR) doelstellingen.

Wij zijn momenteel op zoek naar daadkrachtige kandidaten voor de functie van

Strategische HR Business Partner

Jij bent een ervaren en overtuigende HR Business Partner die weet wat er nodig is om strategische verandering concreet te realiseren! Je stuurt op het waarmaken van de uitdagende veranderagenda en bewaakt de kwaliteit van de HR dienstverlening binnen de groep.

Herken jij jezelf in dit profiel, check dan deze vacature.

De functie

Als HR Business Partner van de groep werk je dedicated voor de aan jou toebedeelde Divisie (ca. 1.000 fte). Als volwaardig lid van het MT van de Divisie ben je mede resultaatverantwoordelijk.

Enkele high lights;

  • Je bent de business partner en adviseur van de directie en het management team betreffende Divisie. Een stevige, onafhankelijke en reflectieve gesprekspartner met impact en kennis van zaken (business én HRM).
  • Met het MT werk je primair aan het vertalen van strategische Business vraagstukken naar concrete HR oplossingen. Belangrijke thema’s hierbij zijn: Strategische Personeel Planning, duurzame Inzetbaarheid van medewerkers, cultuur- en leiderschapsontwikkeling.  
  • Je voert de regie en houdt overzicht op de HR dienstverlening en veranderagenda. Je wordt hierin bijgestaan door de verschillende HR experts en adviseurs.

 

Jouw profiel

Met jouw energie heb je een overtuigend track-record als HR Business Partner. Je houdt van  complexe business (verander) vraagstukken, weet ze daadkrachtig tot uitvoering te brengen en zet daarbij iedereen zuiver in zijn/haar rol.

Ook beschik je over:

  • WO werk- en denkniveau (HRM en/of Bedrijfskunde) aangevuld met ruimere (ca.  6-10 jaar) relevante werkervaring.
  • Interesse in en affiniteit met innovatie, techniek en de business waarmee je snel een goed inzicht ontwikkelt in de complexiteit van ons werkveld.
  • Uitstekende project- en stakeholdersmanagement ervaring.
  • Ervaring met HR-analytics en data analyse.
  • Kennis van diverse wendbare werkvormen (lean, agile, e.d.) is een sterke pré.

  

Jouw arbeidsvoorwaarden

Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof. Ook kent de groep een hybride werkmodel, zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen en is er een goede pensioenregeling.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie, mail dan jouw cv en motivatie naar HRM-Partner tav Herman Bosma, e-mail: hbosma@hrm-partner.nl

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Herman Bosma via 06-53729045, hij vertelt jou er graag meer over.

Onze opdrachtever heeft deze functie exclusief bij HRM-Partner uitgezet en kiest er daarmee dan ook voor om niet rechtstreeks door kandidaten en/of andere bureaus te worden benaderd.

 

tags: hr business partner, manager, mt-lid, projectmanager, change, verandering, energietransitie, techniek, energy, sustainability, renewables, hybride

I would like to receive your application