Ben je een echte Business Partner? Zoek je een afwisselende en zelfstandige functie? En vind je het leuk om mee te bouwen aan zichtbaarheid en professionaliteit? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

Wat ga je doen
Als bedrijfsjurist bij Transdev word je ingezet op diverse vraagstukken, dossiers en projecten op het gebied van bijvoorbeeld; procurement, overnames, IT, vervoersrecht, aanbestedingen en overige juridische onderwerpen. In deze functie ligt het accent op algemeen contractrecht, waarbij je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je bent een generalist; hebt ervaring met verschillende rechtsgebieden en ziet de uitdaging in elk contract. Je denkt en werkt graag mee aan de optimalisatie, zichtbaarheid en professionaliteit van de afdeling. Door je kennis en houding lever je een waardevolle bijdrage aan de organisatie. Klantgerichtheid staat bij ons centraal. Wij zijn dan ook een echte sparringpartner voor de business en maken het verschil door mee te denken. We blijven kritisch maar verliezen het commerciële belang niet uit het oog.

Het is een zelfstandige functie waarbij je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om zelf invulling te geven aan deze rol. Je werkt binnen een hecht team met 3 ervaren bedrijfsjuristen. Vanwege verdere strategische groei en ambitie zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega.

Wat breng je mee

Elke dag is anders, dat maakt deze baan afwisselend. Je bent dan ook flexibel en kan gemakkelijk schakelen binnen de verschillende aspecten van het werk. Daarnaast ben je pragmatisch ingesteld en denk je in oplossingen.

Verder vragen wij:

  • Lef en visie;
  • Een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht;
  • Relevante werkervaring als bedrijfsjurist en/of advocaat;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Communicatieve, schrijf-, advies- en onderhandelingsvaardigheden;
  • Affiniteit met duurzaamheid en IT. 

Wat bieden wij

Ruime mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel inhoudelijk als  persoonlijk ontwikkeling. Je krijgt ruimte en vrijheid in je werk en  de mogelijkheid om thuis te werken.

Verder bieden wij:

  • Een goede pensioenregeling;
  • Laptop en telefoon.

Wie zijn wij

Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis. We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 8.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.

Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Als koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit zijn we bovendien voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren.

Status procedure: on hold

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze vacature. Neem contact op met Herman Bosma, Legal Partner (070-360 69 90) of per e-mail: h.bosma@legal-partner.nl.

Ik ontvang graag uw sollicitatie

Solliciteren