Onze opdrachtgever is een kwalitatief hoogstaand groeiend niche advocatenkantoor met 10+ medewerkers, strategisch gevestigd op 2 locaties in de Randstad.

Het kantoor bevindt zich in een fase van verdergaande groei, heeft zich in korte tijd inmiddels gepositioneerd in haar niche als één van de grotere in Nederland door de professionele proactieve klantgerichte aanpak en persoonlijke benadering.

Het advocatenkantoor biedt hoogwaardige en pragmatische maatoplossingen aan bedrijven en personen die een individuele aanpak en persoonlijke advisering wensen. Haar klantenkring bestaat voornamelijk uit (ook groot) MKB bedrijven en veelal vermogende particulieren en beleggingsfirma’s.

Het kantoor heeft een open, informele en ongedwongen sfeer, maakt gebruik van moderne technologieën, systemen en communicatiemiddelen en biedt de professionele vrijheid die creativiteit en kennisdeling stimuleert. Denken in oplossingen en mogelijkheden, dat kenmerkt het kantoor!

Vanwege de verdere strategische groei en ontwikkeling is het kantoor toe aan uitbreiding van het team met een enthousiaste en gedreven

Advocaat-medewerker Huurrecht / Vastgoed

Passie voor het vak, pragmatisch; regio: Randstad

Bij onze opdrachtgever pas je goed als je het prettig vindt en in staat bent om zelfstandig, maar ook in teamverband te werken en te sparren. Je aantoonbare advies- en proceservaring, maar ook je pragmatische insteek komen je in deze functie goed van pas. In het team is iedereen gewend proactief te handelen. Jij en je collega’s vinden het leuk en interessant om kennis te delen, middels onder andere (social) media, vlogs/blogs, het geven van seminars/cursussen en/of als docent les te geven aan onderwijsinstellingen en/of netwerkorganisaties. Enig acquisitief vermogen is je niet vreemd.

Profiel:

  • Ca. 4 - 15 jaar ervaring als Advocaat, met specifieke ervaring op het gebied van Huurrecht / Vastgoed;
  • In staat om zelfstandig en in teamverband te werken;
  • Ambitie en potentieel om je verder te ontwikkelen en te groeien;
  • Je hebt een enthousiaste ondernemende instelling;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Propositie:

  • Een zelfstandige functie bij een dynamisch, groeiend en onderscheidend niche kantoor;
  • Deel uitmaken van een collegiaal en vakgedreven team van professionals;
  • Uitstekende faciliteiten, zoals kantoorlocatie, infrastructuur, bereikbaarheid, team spirit, ruimte om te functioneren en te groeien. 

Geïnteresseerd?

We ontvangen graag jouw motivatie met cv. Voor meer informatie ben je uitgenodigd contact op te nemen met Herman Bosma.

E-mail: hbosma@legal-partner.nl   ; Telefoon: 070 – 360 69 90. 

Ik ontvang graag uw sollicitatie

Solliciteren