This vacancy already has been filled.

Nuffic, is de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs. Van primair en voortgezet onderwijs tot mbo, hoger onderwijs en onderzoek, en volwasseneneducatie.

Met haar nationale en internationale partners, en in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Europese Commissie, bouwt Nuffic mee aan een vreedzame en welvarende wereld, voor iedereen.

De ambitie is dat alle leerlingen en studenten internationale competenties kunnen opdoen, in het buitenland of in eigen land. De veranderingen in de wereld als gevolg van globalisering, maar ook van digitalisering, vragen grote veranderingen in het onderwijs.

Nuffic bevindt zich qua organisatie en dienstverlening in verdergaande ontwikkeling, verandering en professionalisering. In verband hiermee is de behoefte ontstaan voor een  enthousiast

Jurist civiel recht

Allround, brede interesse; locatie: Den Haag

Wat ga je doen?

Als medior allround jurist adviseer je de organisatie over brede civielrechtelijke vraagstukken. Je draagt bij aan een continue verbetering van de dienstverlening van het team en professionalisering van de organisatie. Nuffic kenmerkt zich door een breed scala aan activiteiten met verschillende grondslagen. Het werk is hierdoor geen dag hetzelfde.

 • Je adviseert gevraagd en ongevraagd over algemene civielrechtelijke, vooral contractuele, vraagstukken.
 • Je werkt aan privacy gerelateerde vraagstukken en werkt daarbij nauw samen met onze privacy specialist.
 • Je werkt samen met het inkoopteam met name aan aanbestedingen, (complexe) inkoopcontracten en het inkoopbeleid.
 • Je houdt je samen met het team bezig met strategische advisering aan de organisatie.
 • Je stelt juridische formats op zoals contracten en draaiboeken en houdt ze up-to-date. 
 • Samen met de collega’s draag je bij aan de juridische bewustwording van de organisatie door het delen van juridische kennis binnen het team en binnen de organisatie. 

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht, bij voorkeur civiel recht.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring met civielrecht; werkervaring in privacy is een pre.
 • Je hebt sterke interesse in aanbestedingsrecht.  
 • Je bent communicatief vaardig en weet juridische materie goed, helder en toegankelijk te vertalen naar praktisch uitvoerbare oplossingen. 
 • Je vervult de rol van juridisch business partner en weet jezelf en het team zo in de organisatie te positioneren. 
 • Werkervaring in de non-profitsector, overheidssector en/of onderwijsbranche is een pre. 
 • Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse is uitstekend en in de Engelse taal goed.  

Voor de functie zijn de volgende competenties essentieel: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerken, flexibiliteit en strategisch inzicht. 

Wij geloven dat inclusief werkgeverschap een bepalende factor is om succesvol te zijn in de doelen die wij nastreven. We willen dat alle collega’s zich thuis voelen bij Nuffic. Door inclusief te werken, brengen we verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten samen. Solliciteer jij bij Nuffic? Dan maakt het ons niet uit of je een rode, gele, blauwe of groene voorkeursstijl hebt, wat je achtergrond is of van wie je houdt. Belangrijk is dat je je enthousiaste zelf meeneemt, dat je bijdraagt aan een inclusieve Nuffic cultuur, dat je geniet van de hectiek binnen onze organisatie en dat je flexibel genoeg bent om hierop in te spelen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedere student of leerling toegang heeft tot het opdoen van internationale ervaring. 

Wat bieden we jou?

 • Nuffic heeft een fijne werksfeer met veel ruimte en faciliteiten om je persoonlijk te ontwikkelen, bijvoorbeeld door training, opleiding en coaching.
 • Je bepaalt deels zelf hoe, waar en wanneer je werkt. Tijdens de coronacrisis hebben we onze regels en faciliteiten tijdelijk aangepast om het werken voor onze medewerkers zo prettig mogelijk te maken.
 • Je ontvangt een salaris tot € 5.211 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11 van de CAO Nederlandse Universiteiten). De exacte hoogte hangt af van je opleiding en ervaring.
 • Nuffic heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en meer dan 6 weken vakantie per jaar.
 • Je kunt arbeidsvoorwaarden tegen elkaar uitwisselen, zodat deze aansluiten op je eigen specifieke wensen en behoeften. Hierdoor betaal je minder belasting.
 • Je krijgt een dienstverband van 38 uur per week voor de duur van een jaar.
 • Bij goed functioneren en bij goede bedrijfseconomische omstandigheden wordt het dienstverband daarna verlengd met een jaar. Het is onze intentie om het dienstverband na dit tweede jaar voor onbepaalde tijd te verlengen.

Een  online assessment maakt deel uit van de procedure voor kandidaten die worden uitgenodigd voor het 2e selectiegesprek.

Bescherming van onze doelgroep tegen misbruik, het voorkomen van fraude en het waarborgen van transparantie, objectiviteit en zorgvuldigheid zijn essentieel voor ons. Nuffic accepteert dan ook geen enkele vorm van misbruik van macht of positie. Dit onderwerp komt aan bod in het selectieproces. Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure. 

Nuffic | Team Juridische Zaken, Inkoop en Facilitair Management

Het team JZIFM is een van de 4 teams binnen het onderdeel Bedrijfsvoering van Nuffic. Bedrijfsvoering werkt nauw samen met, en voor, alle interne stakeholders en is 'partner in business' op het gebied van communicatie (user experience), control, facilitaire diensten, financiën, ICT, inkoop, hr management en juridische zaken.
Het team JZIFM bestaat uit 12 medewerkers: juristen, inkopers, facilitair medewerkers en een teamleider. De juristen hebben ieder een eigen expertisegebied. Zij adviseren de organisatie bij juridische vraagstukken rondom bestuursrecht, privacywetgeving, contractenrecht, aanbestedingsrecht en governance. De inkopers begeleiden zelfstandig (Europese) aanbestedingen en andere inkooptrajecten. Zij regisseren het inkoopproces en adviseren de organisatie over inkopen, aanbesteden en contractmanagement. De facilitaire medewerkers voeren regie op facilitaire diensten die uitbesteed zijn, zoals schoonmaak, beveiliging en receptie. Ook organiseren zij klein en groot onderhoud aan het pand aan de Kortenaerkade 11 in Den Haag en werkt het team aan verduurzaming van het pand. Dit is een Rijksmonument.

Heb je interesse?

 

Status procedure: succesvol vervuld

We ontvangen je sollicitatie graag per email, hbosma@legal-partner.nl

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Herman Bosma van Legal-Partner via 06-53729045. Ik vertel je er graag meer over.

Tags: jurist, civiel recht, contracten, privacy, aanbestedingsrecht, inkoop, internationaal, onderwijs, medior, fulltime, parttime, Den Haag, Zuid-Holland

I would like to receive your application